Да имаш човек до себе си е мечта за много

...
 
 
Да имаш човек до себе си е мечта за много
Коментари Харесай

Наистина ли ме обича?   Сигурни знаци, че той е влюбен в теб

 

 

Да имаш човек до себе си е фантазия за доста дами, които са сами. Да си във връзка е прелестно. Или може би не чак толкоз, колкото наподобява в профил. Но това е единствено от време на време, несъмнено. Тогава, когато липсва обич. Или пък тя е едностранна. Тоест единствено единият от двамата обича. Другият? Той по-скоро обича себе си или може би някого другиго, само че скрито. В сърцето. И е с теб, единствено тъй като не желае да бъде самичък. И не осъзнава какъв брой неприятна постъпка е това. И какво ти предизвиква. А ти си толкоз влюбена в него. Пълен лакомец. Но стига повече драма. В днешната публикация няма място за нея! Любовта може да бъде и красива – на инат на всичко и всички! Всъщност тя е прелестна – всичко останало, което носи единствено и само горест не е обич. Нещо друго е. Антоним. На тази красива дума. Тя е синоним. На благополучие. Свобода. Спокойствие. Подкрепа. Уважение. Мечти. Споделената обич дава. Живот. И не желае нищо в подмяна. Просто бит. Безусловно. Безрезервно. Истински. Както в никакъв случай до в този момент.

Но би трябвало ли да си родена под щастлива звезда, с цел да я откриеш? Във връзка си, само че не знаеш какъв брой същинска е любовта му към теб? Изобщо обича ли те по този начин, както ти него? Щастлива ли си?  Искрен ли е към теб?

Може би не знаеш за неговите същински усеща и подозренията за тях те изтезават, само че по дейностите му може да схванеш сама. Дори повече – може да го почувстваш.  Ако той в действителност те обича, тези знаци го издават изцяло. Виж кои са.

Показва същинско почитание

Уважението и любовта са главното гориво за една връзка. Те вървят ръка за ръка. Само уважението не е задоволителен знак за сантиментална обич, само че без него една връзка би била невъзможна. Ако сътрудникът ти демонстрира почитание към теб – твоя избор, тялото ти, фантазиите ти, изслушва те и постоянно се пробва да те разбере и поддържа, сигурно е влюбен в теб.

Ти си преди всичко за него

Един от признаците, че мъжът ти те обича е какъв брой постоянно те слага преди всичко. Истинска обич е в случай че той слага потребностите ти и щастието ти пред неговите. Това е извънредно мъчно и изисква доста старания и мощна обич към отсрещния човек.

Ти си неговият приоритет

Ако той отделя от скъпото си време за теб и подценява всички останали, с цел да прекарате повече време дружно и види усмивката ти, то безспорно си най-голямата късметлийка в света. Когато ти си неговият приоритет и си по-важна даже от работата му, грижи се за теб и желае да сте дружно на всички места, той безспорно изпитва мощна обич, обвързаност и почитание към теб.

Винаги се старае и грижи за връзката ви

Обичащият сътрудник приема грешките си и се пробва да ги поправи. Той е подготвен на всичко, с цел да се промени към по-добро. Споровете и споровете са напълно естествени неща, които се случват постоянно при двойките. Проблемът не е в тях, а в това до какъв брой мъжа и дамата ги осъзнават, и биха ли създали всичко допустимо, с цел да се оправят с тях.  Дори това да значи да подценен личните си разбирания и възгледи, за сметка на спокойствието и любовта сред двамата. Любящият сътрудник поставя старания и грижи за укрепването на връзката.

Уязвим е пред теб

Най-нетипичната линия у мъжете е да демонстрират уязвимостта си, минимум пред дамите. Но даже и те не са съответни, когато се влюбят. А влюбеният мъж ще те допусне толкоз покрай теб, че най-после ти ще го познаваш по-добре от самия него даже. Ако той в действителност те обича, ще ти показа всичките си цели, фантазии и най-големите си страхове. Няма да се опасява да се усеща от време на време слаб пред теб, даже ще черпи сили от любовта ви. Но тази накърнимост, която той демонстрира, прави връзката сред вас още по-силна.

Не гледа на теб като на полов обект

Нямаме поради, че не те намира за секси и не го привличаш полово. Напротив! Но когато един мъж в действителност е влюбен в теб, да бъдеш в леглото му е последното нещо, което той ще изиска. За него ти си повече от „ следващото завладяване “. Специална си и жестовете и дейностите го издават. Връзката сред вас не е единствено физическа и ти го виждаш и още повече – усещаш го. Когато любовта е същинска, има доста други неща, които са в пъти по-важни от физическата фамилиарност. И няма по какъв начин да сбъркате откровените усеща с интимните потребности на един мъж. Нали?!

Вижте още ⤵️

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР